Ill: Jon Ranheimsæter
Gyldendal, 1995

Min første bog, som jeg skrev, da jeg var i starten af tyverne. Den lå et par år i en skrivebordsskuffe som nogle krøllede, håndskrevne papirer. Jeg fandt dem, da vi skulle flytte, og syntes egentlig, at det var meget godt. Jeg tænkte, at jeg ville starte med det største forlag, så kunne jeg altid bevæge mig nedad – men heldigvis tog Gyldendal bogen, og siden har jeg været tilknyttet forlaget. Det er jeg rigtig glad for. Til gengæld er jeg knap så glad for titlen. Den er alt for lang og alt for fjollet …

Anmelderpluk:
Flot debut … Det er en debut, der lover godt. Glenn Ringtved spiller på sin egen og de unge læseres fantasi, så det er en ren fornøjelse … Sproget er underfundigt – med den lune, vi kender så godt fra Vendsyssel – solidt indbygget … Det er en god og en morsom bog, debutanten har skrevet.
Carl Skøtt i Vendsyssel Tidende

Ringtved og Ranheimsæter har i forening skabt en glad bog  i bedste Lund Kirkegaard stil. Det vil sige: små historier og stor livsvisdom …Det er nam-nam at læse op. Ordene ligger godt i munden … Cirkus Bambino giver både tryghed og indsigt. Hvorfor er der ikke nogle flere af dem …?
Steffen Larsen i Aktuelt